Desfăşurarea concursului

Noutăţi! :D

Să îţi explicăm în ce va consta concursul:

După ce te înscrii, până joi, 11 martie 2010 (detalii despre înscriere  găseşti tot pe blog,  aici), noi îţi vom da instrucţiunile pe care va trebui să le urmezi în zilele următoare, vei vedea mai jos de ce.

În săptămâna de dinaintea concursului (15-19 martie) tu, împreună cu echipa ta veţi pregăti o prezentare pe o temă impusă de noi (aşadar… toţi vor fi împărţiţi pe echipe). Vor fi lucruri foarte interesante, pe care le vei putea găsi cu uşurinţă pe Internet în limba română. Instrucţiuni despre ce trebuie să faceţi veţi primi de la noi, nu va fi ceva imposibil. Colaborând cu ceilalţi din echipă, şi de ce nu, cu celelalte echipe, vei lega noi prietenii.:)

La concurs, vei prezenta ce ai pregătit cu echipa şi fiecare membru din celelalte echipe va primi întrebări despre prezentarea ta, iar tu la rândul tău vei fi întrebat despre ce ţi-au vorbit colegii tăi. Astfel, cu cât te străduieşti mai mult să faci o prezentare mai bună, cu atât ai şanse mai mari să câştigi premiul şi cu cât colaborezi mai mult şi cu celelalte echipe, cu atât ai şanse mai mari să răspunzi corect la întrebările puse de noi (adică să câştigi premiul). :)

Isteaţă chestie, nu?:D

Trebuie să ştii că munca în echipă trebuie să fie împărţită egal. Tot ce veţi face, va fi observat şi punctat corespunzător de un juriu. Dar nu te speria, juriul va fi format tot din elevi… doar că… ceva mai mari ca tine!:)

De asemenea, la concurs vei primi câteva dintre întrebările de pe blog!:D

Succes mult, şi te aşteptăm la înscrieri!>:D< Merită!:)


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: